Kies bedrijf
Mogen wij ons even voorstellen


Kraay Railkranen verhuur is een meer dan 25 jaar bestaand familiebedrijf, wat door geheel Nederland actief is op het gebied van spoor-, tram- en metrobanen. Wij zijn een klantgerichte organisatie waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan, waardoor een duurzame samenwerking met onze relaties ontstaat.

Onze machines (Krols) voor spoorwerkzaamheden zijn alle van het merk Atlas. We hebben 3 uitvoeringen bestaande uit de typen 1304, 1404 en 1404 zware uitvoering met stempels speciaal voor zware hijslasten. Al onze machines zijn voorzien van de nieuwste technieken en beveiligingen op dit gebied en worden jaarlijks voorzien van nieuwe certificaten.

Zoals u weet vormen machinisten voor spoorwerkzaamheden een zeer belangrijke schakel in het geheel. Vol trots kunnen wij u garanderen dat onze medewerkers over een ruime ervaring beschikken en derhalve een positieve bijdragen aan het werk leveren. Ons bedrijf en onze machinisten staan dan ook algemeen hier om bekend!

Kraay Railkranen verhuur is VCA gecertificeerd en voldoet aan alle benodigde certificaten, keuringen en opleidingen.

WIj staan 7 dagen per week voor u klaar en streven ernaar voor alle benodigde werkzaamheden een passende oplossing te vinden.